Működés
Használat
Listák és grafikonok
Konstrukció
Kiegészítők
Kapcsolat
         Felhasználói név
         Jelszó:


TBF 2012 - ShadowNet
A ShadowNet rendszer

A ShadowNet egy Internet alapú flottakövető rendszer. Gyorsan és egyszerűen készít nyilvántartásokat, kimutatásokat a járműpark mozgásáról térképes ellenőrzési lehetőséggel. A ShadowNet rendszer használata jelentős költségmegtakarítást eredményez a járműpark üzemeltetésében, az Internet segítségével bárhonnan elérhető.
Vállalati megoldások

ShadowNet Open Interface modul (SNOI) A rendszer nyílt program csatlakozási pontja, az ún. ShadowNet Open Interface lehetőséget nyújt arra, hogy a felhasználó cégen belül már működő logisztikai és egyéb alkalmazásokhoz közvetlenül kapcsolódjon. Az így kiegészült rendszer egy magasabb hatékonysággal működő egésszé válik, a ShadowNet által biztosított adatokat hasznosítva számos hibatényező kiküszöbölhető. A járműhasználattal, a járműmozgással kapcsolatosan számos egyéb kimutatás is készíthető.
A ShadowNet szolgáltatás

A ShadowNet egy havidíjas szolgáltatásként vehető igénybe. A tarifa konstrukció a GSM szolgáltatásoknál megszokott módon működik. A konstrukció többféle választási lehetőséget biztosít az ügyfél számára, így mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb megoldást.
Copyright © ShadowNet Doo, 2007