Funkcionisanje
Upotreba
Liste i grafikoni
Konstrukcija
Dodaci
Kontakt
Dodaci

ShadowNet svoje klijente podržava daljim dodacima, kako bi upravljanje voznim parkom bilo što ekonomičnije i efikasnije. Raspoloživi su sledeći dodaci:

- Merenje nivoa goriva
Potrošnja goriva kod mnogih predstavlja ozbiljan problem. Rešenjem koje nudi ShadowNet, stvara se mogućnost da se kontroliše potrošnja goriva, otklanjaju se zloupotrebe u vezi sa gorivom. Na listama se pojavljuju vremena i lokacije uzimanja goriva, kao i količine točenog goriva.

- Merenje temperature
Pri prevozu hladnjačom, danas se već zahteva merenje temperature tovarnog pros­tora i vođenje evidencije o tome. ShadowNet-om se daje mogućnost za kontinualno, istovremeno merenje temperature u četiri ćelije. Određenim tipovima Thermoking i Carrier, jedinica na vozilu ShadowNet-a može se i neposredno nadovezati.

- Biranje metoda pogona
Omogućuje razlikovanje službenog i privatnog korišćenja. Obezbeđuje podatke za obračune plata i naknada na osnovu kilometraže.

- Identifikacija vozača
Za evidenciju puta kod vozila korišćenih od strane više vozača, važan je podatak ličnost vozača. U kombinaciji sa gornjim funkcijama, pruža jednostavno i troškovno efikasno rešenje za evidenciju puta kod vozila sa ključem, pošto se privatno i službeno korišćenje analizira po vozaču.

- Rešenje za prikolicu
U mnogim slučajevima, zbog vrednosti robe, važnije je praćenje poluprikolice ili prikolice. ShadowNet-om se i za to obezbeđuje rešenje, a koje je već u upotrebi kod mnogobrojnih firmi. Kao opšta konfiguracija, karakteristično se postavlja jedinica za praćenje, dodatni akumulator i senzor otvaranja vrata tovarnog prostora.
Copyright © ShadowNet Doo, 2007